Μενού
Σαμπουάν
Σαμπουάν | Pexels
  • Α-
  • Α+

Μπορεί τα σαμπουάν για άλογα να κατασκευάζονται για αυτά τα πανέμορφα ζώα, όμως, όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, τα προτιμούν και ορισμένες γυναίκες -επώνυμες ή μη- προκειμένου να χαρίσουν μοναδική λάμψη στα μαλλιά τους. 

Στο παρελθόν η Τζένιφερ Άνιστον, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν δηλώσει πως έχουν χρησιμοποιήσει σαμπουάν για άλογα για τα μαλλιά τους και τώρα μια νεαρή γυναίκα, η Μαρί, δήλωσε μέσω βίντεο στο TikTok, ότι λούζεται με σαμπουάν για άλογα. 

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, η Μαρί δήλωσε μέσω του βίντεό της στο TikTok ότι λούζεται δύο φορές την εβδομάδα και μάλιστα, τα μαλλιά της δε λαδώνουν, ενώ δεν έκρυψε ότι πολλοί γελάνε όταν τους λέει ότι χρησιμοποιεί σαμπουάν για άλογα.

Αποκάλυψε δε ότι η γιαγιά της της έμαθε το κόλπο, ενώ με το ίδιο σαμπουάν κάνει μπάνιο και τον σκύλο της και είναι εξίσου αποτελεσματικό. 

Πάντως, αν και υπήρξαν άτομα που σχολίασαν στο post της στο TikTok ότι επίσης λούζονται με σαμπουάν για άλογα και τα μαλλιά τους έχουν ωφεληθεί, δεν έλειψαν και άτομα που δήλωσαν ότι το δοκίμασαν, αλλά έβλαψαν τα μαλλιά τους σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.