Μενού
Matthew-Perry
Matthew Perry | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε η κηδεία του Μάθιου Πέρι, στην οποία έδωσαν το παρόν όλα τα παλιά του «φιλαράκια», οι γονείς του καθώς και ο πατριός του. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε δάκρυα όταν ακούστηκε και το τραγούδι «Don't Give Up», σε εκτέλεση Peter Gabriel και Kate Bush. 

Όπως αποκαλύπτει το Hello, το τραγούδι αυτό, που μιλάει για την επιμονή αλλά και για τη στήριξή στους κοντινούς μας ανθρώπους, το είχε «ανεπίσημα» επιλέξει ο ίδιος ο Πέρι, καθώς σήμαινε πολλά για τη χρόνια μάχη που έδινε ενάντια στις εξαρτήσεις και τον ανήσυχο ψυχισμό του.

«Μην τα παρατάς, γιατί έχεις φίλους»

Στο «Don't Give Up» ακούγονται τα λόγια: «Μην τα παρατάς, γιατί έχεις φίλους. Μην τα παρατάς γιατί δεν είσαι ο μόνος...μην τα παρατάς, έχεις ακόμα εμάς». Οι στίχοι του δημοφιλούς τραγουδιού εναρμονίζονταν τέλεια με τις προσωπικές μάχες που έδινε ο Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Όπως είχε πει στον δημοσιογράφο Τομ Πάουερς, σε δημόσια συνέντευξη το 2022, το track αυτό θα μπορούσε να είναι η μουσική της περιπέτειάς του. Όταν ο Πάουερς ρώτησε τον Πέρι ποιο κομμάτι θα συνόδευε τέλεια τα απομνημονεύματά του, απάντησε χωρίς δισταγμό:

«Don't Give Up. Άκουσέ το όταν πας σπίτι, είναι του Peter Gabriel και της Kate Bush. Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει γιατί είναι παλιό, αλλά είναι υπέροχο».

«Σου λένε να "μην τα παρατήσεις". Έλα τώρα, πώς να μη μου αρέσει; Το βίντεο κλιπ τους δείχνει να αγκαλιάζονται και η κάμερα τους περιτριγυρίζει μέχρι το τέλος. Ήταν τόσο ωραίο, το λάτρεψα. Όταν υπογράφω το βιβλίο μου, πάντα γράφω "μην τα παρατάς", γιατί δεν πρέπει να τα παρατάς».

Το «αντίο» της παλιάς παρέας

Στην κηδεία του Πέρι βρίσκονταν σε απαρτία όλα τα παλιά «φιλαράκια» από την πολυαγαπημένη σειρά. Οι Λίζα Κούντροου, Ματ Λεμπλάνκ, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνι Κοξ και Ντέιβιντ Σουίμερ είχαν διατηρήσει κοντινές σχέσεις με τον «Μάτυ», όπως τον φώναζαν, μετά τη σειρά.

Σε μία συγκινητική ανακοίνωση που υπέγραψαν από κοινού, αποκάλεσαν τον Μάθιου Πέρι αδελφό τους, θεωρώντας τον μέλος της μεγάλης οικογένειας του καστ της σειράς:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Είμασταν παραπάνω από συνεργάτες. Είμαστε οικογένεια. Θέλουμε να πούμε τόσα πολλά, αλλά για τώρα απλά θα θρηνήσουμε και θα επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια», δήλωσαν.

Πρόσθεσαν επίσης πως «Αυτή τη στιγμή, στέλνουμε τις σκέψεις και την αγάπη μας στην οικογένεια του "Μάτυ", στους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε αυτόν τον κόσμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.