Μενού
prigkipissa ntaiana - basilias karolos
Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Βασιλιάς Κάρολος | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ντοκιμαντέρ, με την ονομασία «Νταϊάνα: Με Δικά της Λόγια» και θα είναι συνέχεια του αντίστοιχου, που είχε προβληθεί το 2017, αναμένεται να κυκλοφορήσει σχετικά με τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταίάνα και του  Βασιλιά Καρόλου, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει νέους «τριγμούς» στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει η Daily Mail, αναμένεται να ακούσουμε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η «πριγκίπισσα του λαού» αποκαλύπτει στον βιογράφο της, Άντριου Μόρτον, ότι ο νυν μονάρχης της χώρας, όταν έμαθε ότι το δεύτερο τους παιδί θα είναι αγόρι (σ.σ. Πρίγκιπας Χάρι), δήλωση «απογοητευμένος», καθώς νόμιζε πως θα ήταν κορίτσι.

Στη σχετική ηχογράφηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ισχυρίζεται πως ο Κάρολος είπε στη μητέρα της, Φράνσις Σαντ Κιντ, στη βάφτιση του παιδιού τους, το 1984 τα εξής: «Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, νομίζαμε πως θα ήταν κορίτσι».

Η Νταϊάνα, μάλιστα, φέρεται να λέει πως η μητέρα της απάντησε στον Κάρολο ότι «πρέπει να καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις παιδί». Άξιο αναφοράς είναι ότι ορισμένα από τα αποσπάσματα έχουν ήδη διαρρεύσει στις ΗΠΑ, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για τη φήμη του μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.