Μενού
polonia 5xronos.jpg
Poznański Trójkąt Bermudzki
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η κοινή γνώμη στην Πολωνία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το epoznan.pl, ένας 71χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 5χρονο αγόρι στο Πόζναν, στη δυτική Πολωνία, το πρωί της Τετάρτης (18/10).

Το αγόρι ήταν σε εκδρομή μαζί με παιδιά από το νηπιαγωγείο του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε αρχικά ότι μπορεί μόνο να επιβεβαιώσει ότι συνέβη το γεγονός και ότι ένας ηλικιωμένος κρατείται σε σχέση με το περιστατικό. Η ιστοσελίδα epoznan.pl ανέφερε ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί.

«Μαχαίρωσε τον 5χρονο»

«Μια ομάδα παιδιών προσχολικής ηλικίας έφυγε από το νηπιαγωγείο για εκδρομή. Καθώς περπατούσαν στην οδό Karwowskiego, τα παιδιά πλησίασε ένας άνδρας, που μαχαίρωσε ένα 5χρονο αγόρι», τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Αναφέρθηκε επίσης ότι το παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή, αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. Αμέσως μετά το περιστατικό επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί είχε πεθάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.