Μενού
Πτήση της Ryanair
Πτήση της Ryanair | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία ομάδα από ενοχλητικούς επιβάτες πτήσης της Ryanair ανάγκασαν τον πιλότο να γυρίσει το αεροσκάφος στον διάδρομο απογείωσης και να τους πετάξει έξω, αφού άρχισαν να κάνουν ναρκωτικά, να τσακώνονται και να παρενοχλούν τους υπόλοιπους.

Η πτήση της Ryanair από το Λονδίνο με προορισμό το Μαρόκο είχε ολοκληρώσει μόλις μία ώρα πτήσης από τις συνήθεις τέσσερις, όταν ξέσπασε το χάος. Μη μπορώντας να καταλαγιάσει τους ατίθασους άνδρες, το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, αφήνοντας τους επιβάτες τρομαγμένους και μπερδεμένους.

«Φρίκαραν όλοι»

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης, όπως γράφει σε άρθρο της η New York Post. «Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Ένας τύπος έπεσε κάτω και ξάπλωσε σε εμβρυική θέση όταν προσγειωθήκαμε».

Τέσσερις ένοπλοι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και «όργωσαν» το εσωτερικό για να κατασχέσουν τις παράνομες ουσίες. Σε πλάνα τοπικού μέσου φαίνονται πολλοί άνδρες να συνοδεύονται εκτός του αεροπλάνου, αλλά η αστυνομία του Έσσεξ αργότερα δήλωσε ότι δεν έγιναν συλλήψεις.

«Η επιχείρηση έγινε μετά από αναφορές για χρήση ναρκωτικών και λεκτικές επιθέσεις στην πτήση», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, επιβεβαιώνοντας ότι οι αξιωματικοί τους έφυγαν με άδεια χέρια μετά την έρευνα.

Από τη μεριά της η Ryanair διαβόητη για τις άτακτες πτήσεις της, δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε την αναστροφή και κάλεσε σε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο της μικρής ομάδας επιβατών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.