Μενού
fidi
Φίδι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Τέξας, καθώς δέχθηκε ταυτόχρονο επίθεση από ένα γεράκι και ένα φίδι.

Ο λόγος για τη 64χρονη Πέγκυ Τζόουνς, η οποία την ώρα που κούρευε το γκαζόν της, είδε ένα γεράκι να περνάει από πάνω της κρατώντας στο στόμα του ένα φίδι. Ωστόσο, την ώρα που πετούσε το πτηνό, το φίδι ξέφυγε και έπεσε πάνω της!

Πριν καν προλάβει να βγάλει το ερπετό που τυλίχθηκε πάνω της, ξεκίνησε να δέχεται επίθεση και από το γεράκι το οποίο ήθελε να πάρει πίσω την τροφή του. 

Σύμφωνα με το BBC, η Στόουνς τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο, ενώ έχει και μώλωπες. «Το φίδι χτυπούσε το πρόσωπό μου, χτύπησε τα γυαλιά μου μία με δύο φορές. Την ώρα που με τσιμπύσε, συνέχιζε να κρέμεται πάνω μου» είπε η γυναίκα.

«Το γεράκι άρπαξε το φίδι που ήταν τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο μου και το τράβηξε γιατί ήθελε να το τραβήξει μακριά. Όταν το έκανε, πέταξε το χέρι μου ψηλά. Το γεράκι κουβαλούσε τόσο το χέρι μου όσο και το ερπετό» πρόσθεσε. 

Περιέγραψε την επίθεση ως «τραυματική», καθώς από την ημέρα της επίθεσης δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί καλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.