Μενού
usa-police
Αστυνομία ΗΠΑ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας πρώην αστυνομικός από το Σαν Φρανσίσκο θα μπορούσε να γεμίσει ολόκληρη τράπεζα με τα κέρδη από την επιχείρησή του, μέσω της οποίας διαχειρίζεται μηχανές ATM, βγάζοντας πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο Άλεξ, ένας πρώην αξιωματικός που αμειβόταν με μόλις 2.000 δολάρια τον μήνα ενώ υπηρετούσε στο σώμα, μπήκε στον κλάδο διανομής μετρητών το 2018, για να συμπληρώσει το εισόδημά του, αγοράζοντας ένα μοναδικό ΑΤΜ πληρώνοντας ένα μηνιάτικο, όπως γράφει η New York Post.

Δεν πίστευαν την επιχείρηση του αστυνομικού

Ο πλέον επιχειρηματίας εγκατέστησε την πρώτη του μηχανή μέσα σε ένα nail salon, η οποία σύντομα του απέφερε ένα μηνιαίο κέρδος 500 δολαρίων. Σε ένα βίντεο στο Instagram που έχει γίνει τώρα viral, ο ιδιοφυής 35χρονος περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι του και μιλά για το πώς αρχικά οι δικοί του αμφέβαλλαν για την επιλογή του.

«Από τότε που ξεκίνησα την επιχείρησή μου πριν από 6 χρόνια, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι τα ΑΤΜ ήταν ξεπερασμένα ή ότι άργησα 20 χρόνια» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης. 

«Είναι αρκετά αστείο, η επιχείρησή μου παράγει σταθερά πάνω από 10.000 δολάρια τον μήνα σε καθαρό κέρδος. Μέχρι και σήμερα. Και δεν βλέπω κανένα σημάδι ότι θα επιβραδυνθεί σύντομα» καυχήθηκε.

Μέχρι το 2021, ο Άλεξ, τότε επικεφαλής στη δίωξη ναρκωτικών, έβγαζε αρκετά χρήματα για να αφήσει το σώμα και να αφιερωθεί στο νέο του venture, δημιουργώντας την εταιρεία ATM Together, που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει άλλους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση όπως και εκείνος.

Ο Άλεξ κυκλοφορεί πλέον με μία Porsche και κοιμάται σε ένα πανέμορφο ρετιρέ, ενώ είναι ιδιοκτήτης 30 ΑΤΜ σε όλες τις ΗΠΑ και προσφέρει μαθήματα coaching για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα οικονομικά εμπόδια και να στρώσουν το δρόμο της επιτυχίας τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.