Μενού
  • Α-
  • Α+

Με 3 μόνο υλικά και ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία από τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες λιχουδιές. Τρία υλικά, έξι βήματα εκτέλεσης και έτοιμο το τέλειο γλυκό σας!

Υλικά

  • 400 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 2 αυγά μεγάλα
  • 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ή αλεύρι που φουσκώνει

Εκτέλεση

  • Ξεχωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο των αυγών και τα βάζουμε σε ξεχωριστά μπολ.
  • Προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού στους κρόκους και ανακατεύουμε αργά, μέχρι να απορροφηθεί ο κρόκος των αυγών.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι, σιγά σιγά, μέχρι να σφίξει το μείγμα μας.
  • Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών και τα ρίχνουμε, στο μείγμα ανακατεύοντας
  • Απλώνουμε το μείγμα μας σε ταψί με λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς, για 20'-25' λεπτά.
  • Για έξτρα απόλαυση αλείφουμε το γλυκό μας με πραλίνα φουντουκιού

Tip: Μπορείτε να σερβίρετε με φρέσκιες φράουλες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.