Με 3 μόνο υλικά και ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία από τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες λιχουδιές. Τρία υλικά, έξι βήματα εκτέλεσης και έτοιμο το τέλειο γλυκό σας!
Υλικά
- 400 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 2 αυγά μεγάλα
- 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ή αλεύρι που φουσκώνει
Εκτέλεση
- Ξεχωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο των αυγών και τα βάζουμε σε ξεχωριστά μπολ.
- Προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού στους κρόκους και ανακατεύουμε αργά, μέχρι να απορροφηθεί ο κρόκος των αυγών.
- Ρίχνουμε το αλεύρι, σιγά σιγά, μέχρι να σφίξει το μείγμα μας.
- Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών και τα ρίχνουμε, στο μείγμα ανακατεύοντας
- Απλώνουμε το μείγμα μας σε ταψί με λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς, για 20'-25' λεπτά.
- Για έξτρα απόλαυση αλείφουμε το γλυκό μας με πραλίνα φουντουκιού
Tip: Μπορείτε να σερβίρετε με φρέσκιες φράουλες
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.