Μενού
zefyri-video
Βίντεο από το Ζεφύρι | Alpha / Glomex
  • Α-
  • Α+

Νέα ντοκουμέντα της συμπλοκής με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι που οδήγησαν στον θάνατο ενός αγοριού μόλις οκτώ ετών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σε νέο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha διακρίνονται δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο και ένα γκρι, να φτάνουν έξω από το σπίτι. Οι κάμαρες καταγράφουν έναν από τους δράστες να τρέχει προς το σπίτι και να σημαδεύει. Δευτερόλεπτα μετά ο άνδρας επιστρέφει τρέχοντας στο όχημα.

Το αυτοκίνητο απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση, όμως οι κάμερες έχουν «πιάσει» τους τρεις επιβάτες. 

«Ήταν μια πράξη καθαρά δομημένης ανθρωποκτονίας, ενήργησαν με σκεπτικό πάνω στην πράξη τους, παρακολουθούσαν το σπίτι. Με το που βρήκαν ελεύθερο χώρο να πυροβολήσουν, το έπραξαν, δεν υπολόγισαν καθόλου τις ανθρώπινες ζωές», τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Περίπου 20 λεπτά μετά, τρία περιπολικά φτάνουν στο Ζεφύρι, ενώ στη γειτονιά επικρατεί πανικός. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ήταν οκτώ. Κάποιοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι δε Αρχές εξετάζουν καρέ - καρέ τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους.

«Η οικογένεια ζητάει δικαιοσύνη, η μητέρα διαρκώς έλεγε στην ανακριτική Αρχή "παρακαλώ, οδηγείστε τους δολοφόνους στη φυλακή», είπε ακόμα ο δικηγόρος της οικογένειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.