Μενού
asthenoforo.jpg
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με το φρικτό τροχαίο στη Βάρκιζα που στοίχισε τη ζωή σε μια 18χρονη και την 19χρονη ξαδέρφη της, ενώ τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί. Οι νεαρές γυναίκες ήταν για βόλτα στα Λιμανάκια και η τραγωδία σημειώθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Ο πατέρας της 18χρονης μίλησε συντετριμμένος στο Mega και μεταξύ άλλων, είπε για τη μοναχοκόρη του: «Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. Η μάνα της είναι χάλια».

Σύμφωνα με το Mega η18χρονη μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά της και βγήκε για μια βόλτα με τους φίλους και την 19χρονη ξαδέλφη της.

«Η ξαδέρφη της είχε το δίπλωμα, ένα χρόνο και. Η κόρη μου ήταν 18 μισό, σπούδαζε, δούλευε. Επέστρεφαν σπίτι, δύο και τέταρτο μάλλον».

Mητέρα άλλης νεαρής, η οποία νοσηλεύεται χτυπημένη, αποκάλυψε στο Mega ότι δεν γνωρίζει πως σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια: «Δεν θυμάται τίποτα. Μόνο ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα».

Βάρκιζα: Το χρονικό της τραγωδίας

Στο 27ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου. Ένα λευκό όχημα με οδηγό έναν 24χρονο πήρε τη στροφή προς Αθήνα και στην ευθεία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με γκρι αυτοκίνητο το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με οδηγό την 19χρονη. «Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω», φέρεται να είπε ο 24χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος για τα κορίτσια που κάθονταν από την πλευρά του συνοδηγού. Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του άλλου αμαξιού όπως λέει ο πατέρας του.

«Έχει χτυπήσει, έχει μώλωπες. Πολύ σοκαρισμένος, παραμιλάει, πονάει, ζαλίζεται. Αυτό το οποίο έκανε επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιας τεχνολογίας, έδωσε σήμα στο 112. Ειδοποίησε την πυροσβεστική, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ διότι είπε ότι το αυτοκίνητο το άλλο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, δεν ξέρω πως», συμπλήρωσε ο πατέρας του 24χρονου οδηγού.

«Πήραν στίγμα, γιατί αυτό δίνει στίγμα και σε 5 λεπτά ανταποκριθήκαν όλοι, τροχαία και όλοι. Ήταν 5 άτομα μέσα. Είχε τραυματίες, δεν είναι μόνο οι δύο νεκροί. Ο χώρος του αυτοκινήτου αυτού δεν επιτρεπόταν να είναι 5 άτομα», είπε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.