Μενού
loytsa ektelesi
Εκτέλέση στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για το προφίλ των έξι ανδρών, που εκτελέστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στην περιοχή της Λούτσας, στην Αρτέμιδα, προχώρησαν με τα σημερινά τους δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας, όπως το CNN Turk, η Milliyet και Hurriyet, αποκάλυψαν τα ονόματα των ανθρώπων, που έπεσαν νεκροί πριν από δύο ημέρες. Πρόκειται για ανθρώπους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, για καταζητούμενους στη γειτονική χώρα για σειρά ένοπλων επιθέσεων, προερχόμενες από εντολές αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης.

loytsa-exi toyrkoi
Οι έξι νεκροί στη Λούτσα | Milliyet

Τα ονόματά τους

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν. Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα. Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, μάλιστα, κάνουν λόγο πως σε περσινή επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν 131 μέλη της συμμορίας για παρόμοιες επιθέσεις και περιστατικά.

Μπαρίς Μπογιούν: Ποιος είναι ο Τούρκος μαφιόζος που συνδέεται με τους έξι

Στενοί συνεργάτες του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν φέρονται να ήταν οι έξι που εκτελέστηκαν στο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Λούτσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Milliyet, ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν ζει στην Ιταλία ως φυγάς και είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που είχε ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν πυροβοληθεί ο Emircan Yılmaz στην Αμπασιά, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρό επεισόδιο.

Τουρκικά ΜΜΕ: Στενοί συνεργάτες οι «έξι» στη Λούτσα

Οι νεκροί φέρονται να ήταν στενοί συνεργάτες του Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος εμπλέκεται επίσης σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και ζει ως φυγάς στην Ιταλία.

Ένα από τα θύματα, ο Doruk B., αλλά και άλλοι μεταξύ των δολοφονηθέντων, ήταν στενοί συνεργάτες του Μπαρίς Μπογιούν. Ο Doruk B. διέφυγε μάλιστα από την καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Oğuzhan H. πριν μερικούς μήνες και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Çekmeköy της Κωνσταντινούπολης από όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Milliyet, ο Oğuzhan H. συνελήφθη από την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στα σύνορα, καθώς κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Doruk B. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.