Μενού
peiraias limani
Λιμάνι Πειραιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οργή! Είναι ίσως η μοναδική λέξη που μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα των χρηστών της πλατφόρμας «Χ» (πρώην Twitter) μετά την αποκάλυψη πως ο 36χρονος στον Πειραιά σπρώχτηκε από τον καταπέλτη του Blue Horizon και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν, και όχι πάντα με κόσμιο τρόπο, την αγανάκτηση και την οργή τους για το γεγονός, δεδομένου πως ακόμα και εισιτήριο να μην είχε ο άτυχος 36χρονος θα μπορούσε να επιβιβαστεί κανονικά και στη συνέχεια να βγάλει εισιτήριο στο λογιστήριο του πλοίου όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Τον δολοφόνησαν για ένα εισιτήριο» γράφουν κάποιοι, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που στρέφουν τα πυρά τους κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας που αν και γνώριζε από την αρχή τι είχε συμβεί στην πρώτη ανακοίνωση που έκανε ανέφερε πως τα όσα τραγικά έγιναν δεν ήταν δική της ευθύνη!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.