Μενού
Συννεφιασμένος καιρός
Προετοιμασία για βροχή στη Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες τους προγνώσεις για τον καιρό, που θα έχει τη 28η Οκτωβρίου, αργία που πέφτει φέτος Σάββατο, έκαναν οι μετεωρολόγοι της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Σάκης Αρναούτογλου.

Οι πρώτες προγνώσεις κάνουν λόγο πως, μέχρι και τις παραμονές στη 28η Οκτωβρίου, θα έχουμε καλό καιρό, ωστόσο δεν θα λείψουν οι βροχές από συγκεκριμένα σημεία της χώρας, ενδεικτικές της εποχής που διανύουμε. 

Πιο συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, έκανε λόγο χθες (18/10) πως παράμονες και ανήμερα της εθνικής εορτής, ο καιρός θα είναι καλός. Σήμερα, Πέμπτη, προχώρησε σε μία νέα διευκρίνηση για τον καιρό, αναφέροντας πως μέχρι και την παραμονή δεν φαίνεται κάποια κακοκαιρία.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, το διήμερο 25-26 Οκτωβρίου αναμένονται βροχές, στις 25/10 κάποιες λίγες βροχές στα βορειοδυτικά και στις 26/10 λίγο περισσότερες βροχές στα δυτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.