Μενού
peripoliko
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Από τις 20 Σεπτεμβρίου αγνοούνται τα ίχνη 30χρονου από την Αρτέμιδα. Σύμφωνα με τον πατέρα του, που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο 30χρονος εξαφανίστηκε μετά από έναν καβγά που είχαν οι δυο τους.

«Μου είπε ότι θα πήγαινε για τρέξιμο. Πήγα μαζί του και κάποια στιγμή τσακωθήκαμε. Άρχισε να τρέχει κι εγώ να τον κυνηγάω. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο και του είπα “αγόρι μου δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, να σου δώσει φώτιση ο Θεός, από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου”», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας και η μητέρα του αγνοούμενου τόνισαν πως ο γιος τους «έχει έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα και τσακωνόταν πολύ συχνά» με τους ίδιους, αλλά και με τη σύζυγό του.

«Έμενε μόνος του. Εγώ του πλήρωνα το ενοίκιο, τους λογαριασμούς, τα πάντα. Εκείνος πλήρωνε τη διατροφή. Είχε φτάσει τον τελευταίο καιρό να τρώει μόνο στραγάλια για να μη χαλάει λεφτά», είπε ο πατέρας.

«Πολλά προβλήματα»

Φίλος του Γιώργου που μίλησε στην ίδια εκπομπή είπε πως «είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά, όμως είχε πολλά προβλήματα». «Ήθελε να βρει μια δουλειά, νομίζω ότι κινδυνεύει», πρόσθεσε.

Η οικογένεια του 30χρονου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε ή τον έχει δει κάπου να επικοινωνήσει με τις αρχές.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.