Μενού
mat
ΜΑΤ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης συνέλαβε το απόγευμα της Κυριακής (19/05) ένα άτομο που σύμφωνα με το thestival.gr ήταν οπλισμένο με σπαθί.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εφαρμογής αυστηρών μέτρων που ανακοίνωσε, ενόψει του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ και αφορούσε στην απαγόρευση συγκεντρώσεων από οπαδούς των δύο ομάδων.

Κατά τις ίδιες πηγές προσήχθη ακόμα ένα άτομο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν κάνει κάλεσμα στην Καμάρα για να ακολουθήσει πορεία προς το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Ωστόσο από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έντονη την παρουσία τους, στο σημείο.

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα στη Ναυαρίνου

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στη Ναυαρίνου και φώναζαν συνθήματα, ενώ άλλοι μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης κατευθύνονται προς το ξενοδοχείο Μακεδονίας Παλλάς, με τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Ήδη οπαδοί της ομάδας βρίσκονται εκεί και έπειτα αναμένεται να κατευθυνθούν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση.

Νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ, στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το Σύνδεσμο της Θύρας 4 βρήκαν μπροστά τους δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν και τότε οι οπαδοί άρχισαν εκτοξεύουν νερά κατά των δυνάμεων καταστολής.

Κατά τις ίδιες πηγές, μετά από λίγα λεπτά οι φίλοι του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ που εξακολουθούν να περιφρουρούν το Σύνδεσμο.

Νωρίτερα αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ αποβιβάστηκαν από λεωφορείο του ΟΑΣΘ και κατευθύνθηκαν προς την Καμάρα.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τους απώθησαν και τους είπαν χαρακτηριστικά ότι αν επιχειρήσουν και πάλι να προσεγγίσουν το σημείο, τότε θα προσαχθούν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.