Μενού
peripoliko
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δύο άτομα, ηλικίας 24 και 25 ετών, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, απόπειρας ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες (24/12) το πρωί, ο 25χρονος, με τον 24χρονο συνεργό του να περιμένει έξω από τα καταστήματα, εισήλθε σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο πόλης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο περίπου 800 ευρώ.

Στη συνέχεια, μπήκε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου με την απειλή πως έχει στην κατοχή του όπλο, ζήτησε από υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου, χωρίς όμως να καταφέρει να τα αφαιρέσει.

Ο δράστης δε σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια, εισήλθε και σε ακόμη ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στους Αμπελόκηπους, στο οποίο με χρήση λεκτικής βίας κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Οι δύο άντρες εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το τελευταίο κατάστημα και το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπάλληλο του καταστήματος.

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε κατά τις έρευνες

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εισήλθε τρεις φορές και σε διαφορετικές ημερομηνίες σε κατάστημα ψιλικών στην Νεάπολη και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, καθώς και με τη χρήση μαχαιριού κατά υπαλλήλου, αντίστοιχα σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να αφαιρέσει από το ταμείο συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 358 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.