Μενού
tyler.jpg
Ο Τάιλερ ΜακΜπέθ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Viral έχουν γίνει οι αντιδράσεις του Τάιλερ ΜακΜπέθ στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάθονταν μάλιστα στις πρώτες σειρές και έζησε με ένταση το συνέδριο, το οποίο μόνο ομαλά δεν κύλησε τις προηγούμενες ημέρες στο κλειστό του Taekwondo.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ ήταν χαμογελαστός, κοινωνικός και συνομίλησε με αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου που έδωσαν το παρών στο κατάμεστο γήπεδο για τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Πάντως, η στιγμή που έκλεψε την παράσταση, ήταν όταν ο Τάιλερ Μακμπέθ «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φωνάζει (σ.σ. να ενθαρρύνει ή να αποδοκιμάζει άγνωστο ακόμα), με το βλέμμα στραμμένο στο πόντιουμ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο ομιλητής εκείνη την ώρα.

Κάποιοι χρήστες στο twitter παρομοίασαν το ενσταντανέ με γηπεδική αντίδραση, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι μέσα σε λίγο διάστημα μπήκε στο εκρηκτικό κλίμα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας.

Οι αναρτήσεις για τον Τάιλερ

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.