Μενού
Παραλία
Πράγματα σε παραλία της Αττικής | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σε έναν 61χρονο αλλοδαπό, Ιρακινής καταγωγής, πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια από λουόμενους στην παραλία Αλίμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 61χρονο κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω GPS κινητού τηλεφώνου, το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα από δύο Βρετανούς τουρίστες στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Ομόνοια, και διαπίστωσαν πως ήταν εκείνος που είχε κλέψει το τσαντάκι με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εκτός από το κινητό στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, 300 ευρώ καθώς και ένα μαχαίρι 18 εκατοστών.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, ο 61χρονος προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, όμως δεν ξέφυγε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Φαίνεται ότι δρούσε αρκετό καιρό στην περιοχή ενώ είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.