Μενού
loutsa
Πυροβολισμοί στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/11) στην περιοχή της Λούτσας. Έξι άνθρωποι είναι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε λίγο πριν τις 19:00 σε κεντρικό δρόμο της Αρτέμιδας και αμέσως αρκετοί πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για να σπεύσει στο σημείο.

Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στην οδό Αρίωνος, είδαν πέντε νεκρούς άνδρες μέσα σε ένα όχημα με γερμανικές πινακίδες και άλλον ένα νεκρό εκτός του οχήματος. Τα θύματα έχουν καταγωγή από την Αλβανία.

loutsa-amaxi
Το αμάξι των θυμάτων στη Λούτσα | Eurokinissi

 

Η ενημέρωση της Αστυνομίας: «Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα, μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας».

Τα σενάρια της ΕΛΑΣ

Η αστυνομία εξετάζει αυτή τη στιγμή δύο ενδεχόμενα για το αιματηρό περιστατικό. Ή είχαν στήσει ενέδρα στα θύματα και όταν τους εντόπισαν στο σημείο τους εκτέλεσαν ή πήγε στραβά κάποιο «ραντεβού».

loytsa-pyrobolismoi
Το σημείο των πυροβολισμών στη Λούτσα | Eurokinissi

 

Η ΕΛΑΣ ερευνά αν τα θύματα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ εξετάζεται αν πρόλαβαν και οι άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πρόλαβαν να πυροβολήσουν και εκείνοι. 

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν είχαν και τα θύματα όπλα μαζί τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.