Μενού
treno mpares.jpg
Προστατευτικές μπάρες στον προαστιακό. | ΚΟΝΤΑΡΙΝHΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη καταγγελία έκανε πολίτης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Όπως τονίζεται στο pelop.gr παραμονές Θεοφανίων ήρθε αντιμέτωπος με μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ κινούνταν στην παραλιακή, παράλληλα με τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, είδε τρένο του προαστιακού να διασχίζει την Ακτή Δυμαίων χωρίς να έχουν κατέβει οι προειδοποιητικές μπάρες.

Όπως τονίζεται, ο μηχανοδηγός διαπίστωσε εγκαίρως τι συνέβαινε και ελάττωσε την ταχύτητα του τρένου, ενώ ταυτόχρονα, τα πρώτα αυτοκίνητα που ήταν δίπλα στις γραμμές φρέναραν απότομα.

Πάτρα: «Θα είχαμε καραμπόλες»

«Ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο, ευτυχώς κανείς δεν έτρεχε γιατί μόνο και μόνο με τα φρεναρίσματα θα είχαμε καραμπόλες», σχολίασε ο καταγγέλλων οδηγός στη εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας.

Οι οδηγοί και οι επιβάτες του τρένου τα «χρειάστηκαν» σύμφωνα με το δημοσίευμα και αν δεν υπήρχε ακαριαία αντίδραση, ίσως τα χειρότερα να μην είχαν αποφευχθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.