Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύφθηκε μετά από δύο καταγγελίες στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 64χρονος σουηδικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται πως θώπευσε την ανήλικη εγγονή του.

Σε βάρος του 64χρονου στη Ρόδο, ο οποίος συνελήφθη, έγιναν δύο καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μίας ξενοδοχοϋπαλλήλου, αλλά και της 13χρονης εγγονής του.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, η πρώτη καταγγελία σε βάρος του 64χρονου στη Ρόδο έγινε χθες το μεσημέρι (27/5), όταν η υπάλληλος του ξενοδοχείου κατήγγειλε πως ο άνδρας τη θώπευσε στο εστιατόριο του κτιρίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, η 13χρονη εγγονή του 64χρονου που παραθερίζει με τον ίδιο και την σύζυγό του στη Ρόδο, κατήγγειλε ότι την θώπευσε στα οπίσθια, ενώ από την έρευνα προέκυψε πως ήταν μεθυσμένος.

Μετά τις καταγγελίες και τη σύλληψη του 64χρονου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της 13χρονης στη μητέρα της στη Σουηδία, ενώ ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.