Μενού
Η παραλία Αγία Μαρίνα στη Ρόδο
Η παραλία Αγία Μαρίνα στη Ρόδο
  • Α-
  • Α+

Παρόλο που η Δημοτική Επιτροπή της Ρόδου είχε επιβάλλει από τις 23 Απριλίου τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης και από τις 5 Ιουνίου τη σφράγισή της, το beach bar στο «νησί των Ιπποτών» με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα και τον «σερβιτόρο κολυμβητή», συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha βρέθηκε σήμερα (6/6) στη Ρόδο και στο επίμαχο beach bar όπου παρατήρησε πως, παρά τα πρωτόκολλα κατεδάφισης για τις ξαπλώστρες, άνοιξε κανονικά κάτω από τη μύτη των Αρχών.

Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, προχώρησε σε νέες κατασκευές, ενώ διαπιστώθηκε πως και τα 19 κρεβάτια είναι μέσα στη θάλασσα και στη θέση τους, όπως πέρσι, ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σερβίρουν τους πελάτες στη θάλασσα, φορώντας μαύρα ρούχα.

Ρόδος: Τι έλεγε πέρσι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Alpha προσέγγισε τόσο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης όσο και τον δικηγόρο του, ωστόσο δεν έκανε κάποιο σχόλιο σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της.

Πέρσι, ο ιδιοκτήτης είχε πει τα εξής: «Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

Ρόδος: Πρωτόκολλα κατεδάφισης για τις ξαπλώστρες

Πρωτόκολλα για την κατεδάφιση των ξαπλωστρών που βρίσκονται εντός της θάλασσας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας της Ρόδου, εξέδωσε κλιμάκιο στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου.

Πρόκειται για 19 παράνομες μεταλλικές κατασκευές που κρίθηκαν παράνομες. Από την έρευνα διαπιστώθηκαν και παραβάσεις στον αιγιαλό από την επιχείρηση beach bar, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

«Όταν λέμε ότι μπαίνει τάξη στον αιγιαλό και τις παραλίες το εννοούμε. Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντι τους», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο beach bar, απασχόλησε και πέρυσι την επικαιρότητα ενώ η δημοτική αρχή Ρόδου αποφάσισε πρόσφατα το κλείσιμό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.