Μενού
Πυροβολισμοί στον Πειραιά
Αστυνομικοί έξω από το σούπερ μάρκετ στον Πειραιά | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Κατάθεση στις Αρχές έδωσε ο φερόμενος ως δράστες των χθεσινών (14/6) πυροβολισμών στον Πειραιά, με τον έναν νεκρό, την ώρα που ο τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρα χειρουργεία 

Ο φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών στον Πειραιά φέρεται να υποστήριξε πως κίνητρο για το αιματηρό περιστατικό ήταν η εκδίκηση, καθώς τα θύματα εμπλέκονται στο θάνατο συγγενή του στην Τουρκία.

Μετά τη σχετική κατάθεση, αναμένεται να εξεταστούν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων, ενώ έγινε αίτημα προς τις τουρκικές Αρχές, για να εξακριβωθεί εάν στέκουν τα όσα κατέθεσε ο δράστης.

Σε ό,τι αφορά τον προσαχθέντα, αφέθηκε ελεύθερος, γιατί διαπιστώθηκε πως απλά αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό, ενώ ο τραυματίας ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, γιατί υποβλήθηκε σε πολύωρα χειρουργεία.

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Το χρονικό του συμβάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα, κουρδικής καταγωγής, διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από το σούπερ μάρκετ. Οι δυο εξ αυτών κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό της επιχείρησης και κινήθηκαν προς το μανάβικο.

Τότε ένα από τα άτομα με τα οποία διαπληκτίστηκαν τους κυνήγησε και μέσα στο κατάστημα μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών και υπαλλήλων τους πυροβόλησε.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ένας από τους αλλοδαπούς πριν πέσει νεκρός επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το δικό του όπλο ωστόσο δεν πρόλαβε. Επικράτησε πανικός και αρχικά όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς ενώ από τύχει δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.