Μενού
Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο
Συγκλονισμένος ο Πύργος με τη δολοφονία της 11χρονης | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ - ILIALIVE.GR
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο 37χρονος ομολόγησε το κίνητρο της άγριας δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του στον Πύργο, τα όσα είπε η μητέρα του προκαλούν οργή.

Η μητέρα του 37χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου και κακοποιητή μίλησε στον ΑΝΤ1, αναφέροντας πως «όλα είναι ψέματα» και πως ο γιος της δεν είχε μπει ποτέ στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, παρά τις προηγούμενες καταδίκες του.

«Τα έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν, είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν» ισχυρίστηκε η μητέρα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου και βιαστή.

Πύργος: Όλα όσα είπε η μητέρα του 37χρονου

«Δεν ξέρω και εγώ τώρα το έμαθα και έφυγα από τη δουλειά. Προσπαθώ να πάρω την Ασφάλεια και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν μου δίνουν τίποτα, πληροφορίες» τόνισε στην αρχή, προκαλώντας οργή με τα λεγόμενά της.

«Το παιδί μου το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά. Τα έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν, είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν» συνέχισε.

Στη φυλακή είχε μπει για έναν μήνα μόνο, όχι για κλέψιμο και για βιασμό, τίποτα. Για γράψιμο για δίπλωμα είχε μπει. Είναι το καλύτερο παιδί, έχει τέσσερα παιδιά και ένα τώρα που περιμένει η γυναίκα του να γεννήσει, πέντε παιδιά. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν το σκυλί για να μην τους λείψει τίποτα» πρόσθεσε σχετικά.

Δεν ξέρω τι έγινε με την 11χρονη, είχα μία πληροφορία ότι τον βάρεσαν, λέει μέσα στην Ασφάλεια στον Πύργο. Παραδέχθηκε, λέει, ναι, ότι το έκανε αυτός» τόνισε παράλληλα η μητέρα του 37χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου και βιαστή στον Πύργο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.