Μενού
Τρακτέρ
Τρακτέρ στην Εθνική Οδό | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Μία παρ' ολίγον τραγωδία πήγε να σημειωθεί το απόγευμα της Τρίτης (28/5) στον Βόλο, στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου, όπου ένας 50χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, πήγε να σκοτώσει έναν 26χρονο συγχωριανό πατώντας τον με τρακτέρ.

Ειδικότερα, ένας 50χρονος αγρότης στον Βόλο επιχείρησε να πατήσει –με το τρακτέρ του– τον 26χρονο ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χωράφι μαζί με τον πατέρα του.

Ο 50χρονος φέρεται να περνούσε από το σημείο και, όταν είδε μπροστά του τον 26χρονο, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να σωριαστεί στον αγροτικό δρόμο και να παρασυρθεί από τον καλλιεργητή του γεωργικού ανελκυστήρα στον οποίο επέβαινε ο 50χρονος.

Βόλος: Εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ο 26χρονος

Όπως έγινε γνωστό για το συμβάν στον Βόλο, ο 26χρονος εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα και τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από το μηχάνημα.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος προσπάθησαν επί μία ώρα να απεγκλωβίσουν τον 26χρονο. Τελικά, αυτό επιτεύχθηκε περίπου στις 21:30 το βράδυ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν κτηματικές διαφορές, καθώς τα κτήματά τους βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.