Μενού
Λύτρας στην Ευελπίδων
Ο Απόστολος Λύτρας στην Ευελπίδων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Απόστολος Λύτρας και αναμένεται να πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, αφότου παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του η σύζυγός.

Ο ποινικολόγος για αυτό αφέθηκε τυπικά ελεύθερος και η συγκεκριμένη δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών η οποία λόγω της ειδικής δωσιδικίας του κατηγορούμενου είναι αρμόδια να ασκήσει ή μη ποινική δίωξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος δικηγόρος εμφανίστηκε στην αστυνομία χθες το απόγευμα μετά την έκδοση του εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παίρνει τον δρόμο για την φυλακή.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, όπου κατατέθηκε η μήνυση, έφτασε η σύζυγος του ποινικολόγου μαζί με τον δικηγόρο της ο οποίος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η πελάτισσα του, καθώς πρόκειται για πλημμέλημα.

Παράλληλα, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης κ.Τριανταφύλλου έδωσε την εντολή, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η σύζυγος να αφεθεί ελεύθερη.

Στις 27 Ιουνίου μετά από αναβολή η δίκη της πρώην συζύγου του ποινικολόγου

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου, για το περιστατικό που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του ζευγαριού.

Η πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της και ότι αδυνατεί να παραστεί στην δίκη για να καταθέσει.

Η πλευρά της μηνύτριας ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει περιοριστικό όρο στην κατηγορούμενη πρώην σύζυγο, ώστε να μην πλησιάζει το σπίτι της. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάνθηκε ότι τα αδικήματα που βαρύνουν την κατηγορούμενη και το πλαίσιο ποινής που προβλέπεται για αυτά, δεν επιτρέπουν την επιβολή περιοριστικών όρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA