Μενού
Ληστεία στο Παγκράτι
Δράστης κλέβει για δεύτερη φορά περίπτερο | Glomex - @ANT1
  • Α-
  • Α+

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά έπεσε υπάλληλος περιπτέρου στο Παγκράτι, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά του καθώς οι κακοποιοί τον απείλησαν με τη χρήση πριονιού.

Από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου στο Παγκράτι, αποτυπώθηκε ο δράστης να μπαίνει από την πίσω πλευρά, να πλησιάζει τον υπάλληλο και να τον κλέβει.

Όπως αποκάλυψε ο υπάλληλος του περιπτέρου την πρώτη φορά, πριν από μία εβδομάδα περίπου, τον απείλησαν με πριόνι και τη δεύτερη με ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Παγκράτι: Τι είπε υπάλληλος

«Την πρώτη φορά ήταν ανοιχτή η πόρτα και στεκόταν δίπλα της. Μπήκε μέσα, ενώ τη δεύτερη φορά ήρθε από μπροστά, απείλησε και άνοιξε την πόρτα, τραυματίζοντας τον συνάδελφό μας ελαφρά στο κεφάλι» είπε ο υπάλληλος του περιπτέρου στο Παγκράτι.

«Μας πήρε όλα μας τα χρήματα, ενώ η Αστυνομία ήρθε και πήρε αποτυπώματα, καθώς την πρώτη φορά ακούμπησε με γυμνό χέρι πάνω στο ράφι του περιπτέρου και προχθές στο τζάμι» συνέχισε ο υπάλληλος.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, ενώ συμπλήρωσε πως ο συνάδελφός του παραιτήθηκε μετά το σοκ των δύο ληστειών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.