Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι μίλησε στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που εκπροσωπεί την οικογένεια του αγνοούμενου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι το κακό σενάριο, κάτι το οποίο συμμερίζεται και η οικογένεια του ανθρώπου, ο οποίος εδώ και 13 ημέρες είναι εξαφανισμένος.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον 31χρονο, με την στάση του και τα «πολλά ψέματα και τα κενά μνήμης τα οποία επικαλείται» όπως είπε δυσχαιρένει την λύση του μυστηρίου .

«Ο άνθρωπος ο οποίος είδε τελευταίος τον 31χρονο, ο οποίος είναι στο κάδρο των ερευνών και ο οποίος θα μπορούσε να διαφωτίσει όλη αυτή την υπόθεση λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Όπως τόνισε, με βούλευμα μετά από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων «αποδεικνύεται ότι τον κάλεσε ο κρεοπώλης και τον πήγε στο σημείο που είπε ότι θα συναντήσει ένα φίλο του για να πάει για κυνήγι».

Μεσολόγγι: «Ιδιαίτερη η περιοχή»

«Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάμε ότι η περιοχή γεωλογικά είναι ιδιαίτερη. Έχει βάλτους, έχει λιμνοθάλασσα, έχει γκρεμούς καιι φράγματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι και κυνηγός και γνωρίζει την περιοχή πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την ύπαρξη τρίτου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής απάντησε ότι «μάθαμε για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου το οποίο έχει μιλήσει και έχει χρήσιμες πληροφορίες».

Μεσολόγγι: «Στην σωστή κατεύθυνση»

«Η αστυνομία είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ φοβάμαι – εύχομαι να διαψευστώ- μην έχουμε την περίπτωση του Άλεξ που δεν βρέθηκε ποτέ η σορός», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Εκείνο το οποίο είναι κομβικής σημασίας στην εξίσωση είναι να μιλήσει ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον 31χρονο γιατί μπορεί να διευκρινίσει πολλά πράγματα. Φοβάμαι όμως ότι η στάση του, τα πολλά ψέματα και τα κενά μνήμης τα οποία επικαλείται τον κάνουν να φαίνεται στο κάδρο πιο υποπτος και πιο ένοχος», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.