Μενού
sholeio
Σχολική αίθουσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πρωταγωνιστής ενός ασυνήθιστου περιστατικού στην Εύβοια, βρέθηκε ένας μικρός μαθητής νηπιαγωγείου στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Όπως μετέδωσε το evima, το πρωί της Τετάρτης (14/09), το σχολικό πέρασε για να πάρει παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.

Αρχικά το λεωφορείο σταμάτησε στο Δημοτικό, άφησε τους μικρούς μαθητές και συνέχισε με τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου. Ένας μικρός μαθητής Νηπιαγωγείου, μπερδεύτηκε και κατέβηκε στο Δημοτικό. Μάλιστα, μπήκε κανονικά σε αίθουσα, κάθισε και τού έδωσαν και βιβλία.

Χρειάστηκε να φτάσει η ώρα 11:00 για να αντιληφθούν οι δάσκαλοι ότι το παιδί δεν ανήκε στο σχολείο τους και ήταν μικρότερης ηλικίας.

Αφού έγινε η αντιπαραβολή των ονομάτων με τις λίστες μαθητών του Δημοτικού, τότε αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τόσο το Νηπιαγωγείο που επίσης δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί την απουσία του μικρού μαθητή, όσο και τους γονείς του έτσι ώστε να πάνε στο σχολείο και να το πάρουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.