Μενού
τζετ σκι
Τζετ Σκι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 14χρονο αγόρι στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/07) όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε χτύπησε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το αγόρι φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σοβαρός τραυματισμός του σημειώθηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του τέθηκε εκτός ελέγχου και βγήκε με ορμή στην παραλία προσκρούουντας σε ξύλινη κατασκευή.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας του νεαρού που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και οι δύο είχαν μεταφερθεί αρχικά, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασης του 14χρονου επέβαλε την μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.