Μενού
attiki-odos-kinisi
Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με δυσκολίες πραγματοποίειται η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής, όπου μαίνονται τις τελευταίες ημέρες διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Υπενθυμίζεται πως από τη Δευτέρα (17/07) υπάρχουν μέτωπα φωτιάς στη Νέα Πέραμο, στη Μάνδρα και πιο νότια στο Λουτράκι.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το «112» έχει στείλει εντολή εκκένωσης στην περιοχή Κανδήλι στη Νέα Πέραμο Αττικής, γεγονός που δυσχεραίνει την κυκλοφορία στο σημείο.Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχουν δύο δρόμοι ανοιχτοί και ένας κλειστός.

Φωτιές στην Ελλάδα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Πιο συγκεκριμένος, κλειστή παραμένει η παλαιά Εθνική Οδός Ελευσίνας - Θήβας και η Μάνδρας - Οινόης, η οποία είναι περιφερειακή αλλά χρησιμοποιείται από αρκετό κόσμο. Στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θήβας, μάλιστα, πραγματοποιούνταν η κυκλοφορία των οχημάτων, που έφταναν στα Δερβενοχώρια.

Επίσης, κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Καταδρομών, στην οποία είχε εκδοθεί εντολή εκκένωσης από την αρμόδια υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας. Όσοι διέμεναν στο σημείο, κλήθηκαν να μετακινηθούν προς τα Μέγαρα.

Παράλληλα, ανοιχτές παραμένουν η παλιά και η νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου.

Πιο αναλυτικά:

  • οδό Φυλής, από την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών,
  • επαρχιακή οδό Οινόης – Μαγούλας, από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ,
  • επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας προς Θήβα μέχρι τα όρια με Θήβα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  • οδό Αγ. Αικατερίνης από Μάνδρα έως Λ. Καταδρομών,
  • Λ. Καταδρομών και Γερμανικού.

Παράλληλα, για την περιοχή της Βοιωτίας εξακολουθεί να ισχύει η διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

  • στη Λεωφόρο Οινόης Σχηματαρίου – Ελευσίνας, από τη 14η χ/θ (Στεφάνι Βοιωτίας) έως την 7η χ/θ (περιοχή ΤΙΤΑΝ),
  • στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από 33η χ/θ (θέση ‘Αγιος Χριστόφορος) έως την 30η χ/θ (όρια με Νομό Αττικής),
  • καθώς και στην Επαρχιακή Οδό Πάνακτου – Οινόης Αττικής, από την 1η έως την 10η χ/θ.

Επιπλέον, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το ύψος του Κόμβου Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον Κόμβο Επιδαύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, πλην όμως παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, ανοιχτή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου από τον κόμβο Επιδαύρου μέχρι τον κόμβο Αγίων Θεοδόρων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι παραμένει ανοιχτό και το ρεύμα προς Κόρινθο, ωστόσο η κυκλοφορία πραγματοποιείται από την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς η δεξιά πλευρά παραμένει κλειστή.

Η ενημέρωση της Τροχαίας

Συνεχής ενημέρωση Τροχαίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνου από κόμβο Επιδαύρου μέχρι κόμβο Αγίων Θεοδόρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επιπλέον, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από κόμβο Αγίων Θεοδόρων μέχρι κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, η κυκλοφορία διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η δεξία λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή».

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.