Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "θα κάτσω με τη νεολαία" αλλά τις μοιράζει φραγκοδίφραγκα» | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία αιχμηρή τοποθέτηση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα χέρια του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα, με μία συγκινητική ανάρτηση.

Γράφοντας στον λογαριασμό του στο Instagram, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ανέφερε πως η επέτειος του Αλέξη δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ενώ θα συνεχίσει να κατατρώει την συλλογική μνήμη όσο δεν αποδίδεται πραγματική δικαιοσύνη.

«Θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη»

Στην ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «6 Δεκεμβρίου. Θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Που η αυθαιρεσία της βίας τού στέρησε το μεγάλωμά του. Που έμεινε για πάντα 15 ετών».

«Κι ένα κομμάτι της χώρας μας έμεινε για πάντα εκεί, καθηλωμένο. Να μην μπορεί να ξεπεράσει το συλλογικό τραύμα που γέννησε η δολοφονία. Επουλώνονται οι πληγές; Όχι. Όμως οι μεγάλες πληγές συχνά βοηθούν στη συνειδητοποίηση μιας κοινωνίας, στην εξέλιξή της, στην πρόοδό της. Αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση», καταλήγει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.