Μενού
Περιπολικό
Περιπολικό | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINSSI
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη (27/12) ο 16χρονος ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Καλύβια Αττικής την περασμένη Πέμπτη (22/12).

Ο 16χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος - και η οικογένειά του - ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα, ο ίδιος, η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδελφός του.

«Είχαμε φύγει από το σπίτι, τα οικονομικά προβλήματα όμως που είχαμε, μας ανάγκασαν να αφήσουμε τον μικρότερο γιο μου στον πατέρα του. Μόλις τελείωνε το σχολείο, θα ερχόταν μαζί μας» κατέθεσε η μητέρα του ανηλίκου, αναφερόμενη στην καταγγελλόμενη κακοποίηση.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, ένα τηλεφώνημα από τον 71χρονο ήταν εκείνο που οδήγησε τον 16χρονο στην άγρια δολοφονία. 

«Άρχισε να με βρίζει με βαριές κουβέντες, όχι μόνο εμένα αλλά και τη μητέρα και τον αδερφό μου. Θόλωσα αλλά δεν τους είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή» φέρεται να κατέθεσε ο ανήλικος, ο οποίος δέχθηκε το τηλεφώνημα τη στιγμή που είχε βγει βόλτα με τους συγγενείς του στο κέντρο της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

  • 1