Μενού
koubaras-fotia
Φωτιά στον Κουβαρά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στα Καλύβια Αττικής και την τελευταία ώρα έχει κατέβει χαμηλά στην κοινότητα, και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Χαρά Γιαννοπούλου που βρίσκεται στην περιοχή να μεταδίδει πως ήδη καίγονται σπίτια και αποθήκες.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί, πηγαίνουν πόρτα – πόρτα προκειμένου αφενός να σιγουρευτούν πως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα σε αυτά και αν υπάρχει, ουσιαστικά, να τον διώχνουν προκειμένου να μην κινδυνεύσει. Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, βλέποντας το πύρινο μέτωπο να κατεβαίνει το βουνό και να πηγαίνει προς τα σπίτια τους, έφυγαν με τα οχήματά τους προς τη λεωφόρο Καλυβίων.

Όπως μετάδωσε η Χαρά Γιαννοπούλου, ισχυρός άνεμος στην περιοχή δεν υπάρχει, ούτε ανέβηκε η έντασή του την τελευταία ώρα, απλά η φωτιά όλες αυτές τις ώρες έκανε αργά και σταθερά τη «δουλειά» της και τώρα, πλέον, καίει τα πρώτα σπίτια του οικισμού στα Καλύβια.

Στην περιοχή και με δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί φτάνουν διαρκώς και πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.