Μενού
Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο | Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θρήνος στην περιοχή της Άρβης στον νομό Ηρακλείου της Κρήτης αφού σήμερα (1/6) το μεσημέρι ένα 6χρονο αγόρι πνίγηκε στη θάλασσα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν για να σωθεί, το άτυχο αγόρι δεν τα κατάφερε. 

Πώς έγινε η τραγωδία 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 6χρονος Νικόλας ξέφυγε της προσοχής των οικείων του, μπήκε στη θάλασσα και παρασύρθηκε από έναν δυνατό κυματισμό, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως και 4 Μποφόρ.

Ακολούθησε πανικός με τους λουόμενους να βλέπουν το σώμα του άτυχου αγοριού να επιπλέει και να σπεύδουν να βοηθήσουν τον μικρό Νικόλα. Τον ανέσυραν, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ είχε ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ

Ο γιατρός και οι διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το αγόρι, αλλά δυστυχώς μάταια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

«Οι γονείς πρέπει να έχουν τα παιδιά σε αυστηρή επιτήρηση»

Μιλώντας στο neakriti.gr ο δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, ανέφερε: «Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός. Οι γονείς πρέπει να προσέχουν και πάντα να έχουν τα παιδιά σε αυστηρή επιτήρηση. Ακόμα και κύμα να μην έχει, καθώς από ένα συμβάν ή μία απροσεξία μπορεί να έρθει το μοιραίο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.