Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από εκπαιδευτικό, αυτή τη φορά στην Ηλεία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η καταγγελία που έγινε πριν από μερικούς μήνες αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια του σχολείου στο οποίο εργάζεται. Η διοικητική εξέταση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο αναφέρουν πως οι καταγγελίες εστάλησαν με επιστολές τόσο στη διεύθυνση του σχολείου όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας.

Οι επιστολές, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί πως εστάλησαν από άγνωστο αποστολέα, περιείχαν λεπτομέρειες για το συμβάν και μετά από προσεκτική εξέταση του περιεχομένου τους, οι αρμόδιες σχολικές υπηρεσίες αποφάσισαν να διατάξουν ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η έρευνα διεξάγεται με άκρα μυστικότητα και εχεμύθεια, προκειμένου να προστατευθούν οι ταυτότητες των εμπλεκομένων, καθώς και η διαδικασία της έρευνας.

Πηγή που επικαλείται το τοπικό μέσο αναφέρει πως η προσεκτική διαχείριση της υπόθεσης είναι απαραίτητη, ώστε να μην διαρρεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες και να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία της έρευνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.