Μενού
ilikiomeni giagia.jpg
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Δεν είχε σκοπό ούτε να με βιάσει, ούτε να με κλέψει…» είπε στους αστυνομικούς 86χρονη από τη Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας, η οποία βασανίστηκε από 26χρονο άνδρα, ο οποίος εισέβαλλε σπίτι της και την ξυλοκόπησε. 

Ο 26χρονος αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη και συνελήφθη. Πλέον κρατείται και αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ θα ενεργοποιηθεί και η διοικητική απέλαση αφού δεν έχει νόμιμη άδεια παραμονής. 

Ο 26χρονος φέρεται να αρνείται τα πάντα ενώ η Αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση την περίεργη υπόθεση καθώς ο νεαρός μπήκε στο σπίτι της 86χρονης, την έδειρε και έφυγε αλλά εκείνη από τις κινήσεις του κατέθεσε ότι δεν της φάνηκε ότι πήγε να την κλέψει ή να τη βιάσει, όμως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα όπως σημειώνουν αστυνομικοί κύκλοι, σύμφωνα με το neakriti.gr

Ο δράστης φέρεται να είχε μπει και νωρίτερα στο σπίτι της γυναίκας χωρίς να έχει προκληθεί κάποιο πρόβλημα.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν στο κρεβάτι της αλλά είδε όμως από τον καθρέπτη της αφού άκουσε την φασαρία στην πόρτα, ότι κάποιος άγνωστος μπήκε στο διαμέρισμά της. Τον ρώτησε: «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι; Τι θέλεις;».

Σύμφωνα με την ίδια δεν απαντούσε στα ερωτήματά της. Σε ερώτησή της αν θέλει λεφτά είπε απλά «Όχι δεν θέλω λεφτά» και ξαφνικά άρχισε να την γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο, την τράβηξε από το κρεβάτι και την πέταξε στο πάτωμα και την ποδοπατούσε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο ισχίο.

Αφού η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε, ο νεαρός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πειράξει τίποτε άλλο. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και μετά από αρκετή ώρα, τις φωνές τις άκουσε ένας επιχειρηματίας που διατηρεί πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι από το σπίτι.

Έτρεξε αμέσως, φώναξε και άλλους περιοίκους και τα παιδιά της τραυματισμένης γυναίκας και αφού κατάλαβαν από τις περιγραφές της τι είχε συμβεί άρχισαν να αναζητούν το δράστη στους δρόμους της Γρα Λυγιάς, ειδοποιώντας ταυτόχρονα το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής έπιασαν έναν νεαρό -βασιζόμενοι στις περιγραφές της 86χρονης- και τον παρέδωσαν στο ΑΤ Ιεράπετρας. 

Η 86χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, προκειμένου να της γίνουν εξετάσεις και να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ανάστατη η κοινωνία της Γρα Λυγιάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.