Μενού
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Άρχισε σήμερα, Τετάρτη (15/11), η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε ενώπιον της έδρας, ζητώντας μία «μεγάλη συγγνώμη» ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Mega.

Ο καταδικασθείς σε 5 χρόνια φυλάκιση σε πρώτο βαθμό, υποστήριξε ότι έχει «ψυχικά προβλήματα» και γι΄αυτό είχε προβεί στις πράξεις για τις οποίες δικάζεται. Κατά την ίδια πηγή, είπε, μάλιστα, πως δεν μπορούσε να σταματήσει τη δράση του.

Η δίκη διεκόπη και η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα (20/11).

Να σημειωθεί πως η πρώτη από τις συνολικά τρεις καταγγέλλουσες του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε μιλήσει χθες στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας να δικαστεί για κακούργημα.

Συμπλήρωσε πως θα της είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην ίδια αίθουσα μαζί του για τόσες ώρες, ενώ έκρινε πως δεν έχει μετανιώσει τις πράξεις του.

Να αναφερθεί πως οι άλλες δύο ποινικές υποθέσεις σε βάρος του, εκκρεμούν στα ποινικά δικαστήρια. Αφορούν καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.