Μενού
silva_akrita
Η Σύλβα Ακρίτα | @sylva.akrita
  • Α-
  • Α+

Με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Αχιλλέα Μπέο να έχει πάρει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης, η μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Σύλβα Ακρίτα (ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) αποφάσισε να τρολάρει μέσω facebook τον δήμαρχο του Βόλου.

«Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο! Είμαι εδώ στην Πύλη με τον Αγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο Υψιστος» έγραψε, με μεγάλη δόση χιούμορ, στον Αχιλλέα Μπέο η... ολοζώντανη Σύλβα Ακρίτα. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα έκανε repost τα όσα έγραψε η μητέρα της, σημειώνοντας πως «η μητέρα μου τρολάρει θεϊκά».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου ότι «τρώει τη σύνταξη της μάνας της», μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του Αχιλλέα Μπέου και του ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης. Η αγωγή θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.