Μενού
limeniko
Λιμενικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ανεμόπτερο που κατέπεσε στα Χανιά, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Μάλεμε. Τα άτομα ανασύρθηκαν από ιδιώτες δύτες και αυτή την ώρα μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανεμόπτερο ξεκίνησε από την Κωπαΐδα και μετέβαινε στα Χανιά για αγώνες. Το Λιμενικό Σώμα ενημερώθηκε στις 18:40 σήμερα για την πτώση. Εντοπίστηκε από ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο βρέθηκαν ΕΚΑΒ, λιμενικό και αστυνομία, ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, βρίσκεται στο σημείο των επιχειρήσεων. Η αιτία της πτώσης δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

Για τον εντοπισμό του ανεμόπτερου πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα έρευνες από το Λιμενικό, στις οποίες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος, ένα όχημα, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη.

Δείτε επίσης: 

Ποιος είναι ο «αστυνομικός του TikTok» με το φανατικό κοινό και τα χιλιάδες like

Ψαράς έπιασε τσιπούρα στον Θερμαϊκό και θα τη φάει - «Είναι λουκούμι»

Τα πούλησαν όλα και έφτιαξαν ένα «κήτος» πολυτελείας - Μένουν στο νερό και είναι ευτυχισμένοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.