Μενού
panellinies
Πανελλήνιες | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με τρία μαθήματα προσανατολισμού συνεχίστηκαν σήμερα (6/6) οι Πανελλήνιες 2024 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ που εξετάστηκαν σε Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε εδώ τα θέματα για τη Χημεία

Δείτε εδώ τα θέματα για την Πληροφορική

Δείτε εδώ τα θέματα για τα Λατινικά

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις στα σημερινά θέματα

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Δείτε εδώ: Η εξωτική παραλία κρυμμένη στο «Μονακό» της Ελλάδας - Μόλις δύο ώρες από την Αθήνα 

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Την Τετάρτη 12/6 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ

Την Τρίτη 11/6 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Την Πέμπτη 13/6 εξετάζονται σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Την Παρασκευή 14/6 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Τέλος, τη Δευτέρα 17/6 οι διαγωνιζόμενοι των ΕΠΑΛ δίνουν εξετάσεις σε Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.