Μενού
nea filadelfeia-epeisodia
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πλησιάσουν στο δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Βίντεο που δημοσιεύει ο Alpha και που τράβηξε φίλος του Μιχάλη, γίνεται βήμα - βήμα η πορεία του 29χρονου προς τα πίσω.

Δηλαδή ακολουθούνται τα ίχνη του αίματος από το περίπτερο που κατέρρευσε ο Μιχάλης προς τα πίσω ώστε να φτάσουμε στο σημείο του δολοφονικού χτυπήματος.

Ο Μιχάλης Κατσούρης μαχαιρώθηκε 400 μέτρα πριν το σημείο που φαίνεται ότι χτυπήθηκε με ρόπαλο και διένυσε τραυματισμένος άλλα 300 μέτρα μέχρι το περίπτερο.

«Ασέβεια προς το Μιχάλη»

«Εκείνη την ώρα γινόταν πόλεμος» λέει ο αδελφός του Μιχάλη και συμπληρώνει «την ώρα που τον χτύπησαν, το κατάλαβε αργότερα το χτύπημα». Η σύζυγός του και νύφη του 29χρονου, δηλώνει: «τιμωρούνται χαμηλά ιστάμενοι και οι υπεύθυνοι αποποιούνται των ευθυνών».

Οι δυο τους, ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ που διαχειρίστηκαν το περιστατικό και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ενώ κάνουν λόγο για «ασέβεια προς το Μιχάλη», τα όσα λέγονται για ραντεβού συμμοριών, το μοιραίο βράδυ στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.