Μενού
diodia
Στταθμός Διοδίων | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η πτώση τάσης, λόγω προβλήματος σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος, φαίνεται πως είναι η αιτία για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στους μεγάλους οδικούς άξονες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου η πτώση τάσης έβγαλε εκτός λειτουργίας τα φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας, στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, αλλά και σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων που ενισχύθηκε μάλιστα από την αποχώρηση μεγάλου όγλου αυτοκινήτων από τις νοτιοανατολικές περιοχές της Αττικής όπου ξέσπασε φωτιά τη Δευτέρα.

Εξάλλου, συνεχίοζνται και την Τρίτη οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δε δρόμους που είναι κοντά στις περιοχές που συνεχίζει να καίει η φωτιά. Στα σημεία υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας που καθοδηγούν τους οδηγούς για τους ασφαλείς δρόμους. Παράλληλα η κα. Δημογλίδου επανέλαβε πως δεν πρέπει να υπάρχει «κίνηση στη ΛΕΑ αν δεν είναι έκατκτη ανάγκη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τα πυροσβεστικά, τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά».

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.