Μενού
Ελικόπτερο εκτελεί ρίψεις σε πυρκαγιά
Ελικόπτερο εκτελεί ρίψεις σε πυρκαγιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στα Δερβενοχώρια, που ξέσπασε το μεσημέρι σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών της ΠΥΡΚΑΛ στο Πανακτό Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, 1 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα. Η εστία φωτιάς θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς στο εργοστάσιο υπάρχουν χημικά και πυρίτιδα, ενώ ενδέχεται να έχει σημειωθεί έκρηξη στον χώρο αποθήκευσης.

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, η φωτιά έχει ξεφύγει από τα όρια της εγκατάστασης, και καίει έκταση με πουρνάρια. Γίνεται διαρκώς ρίψη νερού από τα εναέρια μέσα για να «ασφαλιστεί» ο χώρος και να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για θύμα ενώ ο φύλακας που ειδοποίησε την Πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία του. Εκτιμάται πως σε μια ώρα το μέτωπο θα έχει οριοθετηθεί.

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.