Μενού
pirosvestiko-aeroplano
Πυροσβεστικό αεροσκάφος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Πρόδρομος Βοιωτίας, κοντά στη Θήβα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:15 και δεν απειλεί κάποιον οικισμό, ωστόσο πνέουν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Λίγο αργότερα στάλθηκε sms στους κατοίκους της περιοχής από το 112. «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Δήμου Προδρόμου Βοιωτίας!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», αναφέρεται συγκεκριμένα.
 

Σύμφωνα με το radiothiva.gr, τόσο η πυροσβεστική όσο και οι κάτοικοι της περιοχής δίνουν μάχη ώστε να μην ενωθούν οι δύο φωτιές, καθώς στο σημείο υπάρχουν ιδιαίτερα έντονοι άνεμοι αυτή τη στιγμή. 

Στο σημείο βρίσκεται τώρα ο Αντιδήμαρχος, κ. Κοβάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωστίων, κ. Δέδες, και ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Καμούτσης και η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας, κ. Φ. Παπαθωμά. 

Επίσης στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια της ΔΕΔΔΗΕ, του Λιμεναρχείου, της αστυνομίας και του στρατού.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.