Μενού
epeisodia
ΜΑΤ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νύχτα έντασης ήταν αυτή που πέρασε στα Εξάρχεια καθώς σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στη διμοιρία που βρίσκεται σε στατική υπηρεσία στο εργοτάξιο του Μετρό στην πλατεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η επίθεση πραγματοποιήθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά, με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ. Αμέσως μετά η ομάδα των αγνώστων έσπευσε να «εξαφανιστεί», ωστόσο άμεσα έφτασαν στην περιοχή μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΡΑΣΗ και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Αστυνομικοί και επιτιθέμενοι «συναντήθηκαν» στις οδούς Κωλέττη και Μπενάκη αλλά και Μεσολογγίου και Τζαβέλα και ξεκίνησε νέος γύρος έντασης.

Πέτρες, ξύλα και μολότοφ από τη μία πλευρά, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την άλλη ανέβασαν σε επικίνδυνα επίπεδα την ένταση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας προσήχθησαν 22 άτομα ενώ τρεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκαν ελαφρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.