Μενού
Θέματα Έκθεσης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024
Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (δηλαδή στην Έκθεση) εξετάζονται σήμερα (31/5) οι μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις προκειμένου να «εξασφαλίσουν» μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-25.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία που είναι μάθημα Γενικής Παιδείας.

Δείτε εδώ τα θέματα στα Νέα Ελληνικά 

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Δείτε εδώ: Χαμός με τον ράπερ μαθητή που πήγε να δώσει Πανελλήνιες με τεράστιο σταυρό

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ΓΕΛ

Σήμερα (31/5) οι μαθητές των ΓΕΛ δοκιμάστηκαν στο πρώτο μάθημα για τις Πανελλαδικές με την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας).

Στη συνέχεια, την Τρίτη 4 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για τα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι, οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: 33χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη και δεμένη σε κτίριο - Την κρατούσε 27χρονος

Έλυσε τον γρίφο στον Τροχό της Τύχης πριν καν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος

Οι σύντροφοι των παικτών του Ολυμπιακού - Τους στηρίζουν σε χαρές και λύπες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.