Μενού
Loytsa-pyrobolismoi
Πυροβολισμοί στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε δέκα συλλήψεις υπόπτων, σχετικά με την εκτέλεση των έξι «Ντάλτον» στη Λούτσα, προχώρησαν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των εγχώριων μέσων ενημέρωσης οι αστυνομικές Αρχές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων, ANKA, οι συλλήψεις των δέκα έλαβαν χώρα σε συντονισμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, καθώς υπήρχε υποψία ότι τα μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν ενέργεια αντιποίνων στην Κωνσταντινούπολη για το μακελειό στη Λούτσα.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης, στις έρευνες που πραγματοποίησε η Διεύθυνση του Κλάδου Οργανωμένου Εγκλήματος, τα μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν αντίποινα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη Λούτσα

Η επιχείρηση, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της αστυνομίας, ήταν ταυτόχρονη και έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου, οκτώ ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία των έξι στη Λούτσα.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις διευθύνσεις των υπόπτων, κατασχέθηκαν τέσσερα όπλα, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

Όπως αναφέρεται, οι έρευνες κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν συνεχίζονται.

Ο άγνωστος «Ντάλτον» στη φωτογραφία

Νέες εξελίξεις στο μακελειό των έξι ανδρών στη Λούτσα, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, καθώς στο επίκεντρο των Αρχών έχει μπει, πέρα από έναν πληροφοριοδότη, ακόμη ένας.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει, βάσει των Αρχών, το έκτο θύμα. Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας.

Αυτό που δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη σχετική φωτογραφία και δεν είναι ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.