Μενού
loutsa
Εκτέλεση στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις γύρω από την μαφιόζικη εκτέλεση των έξι Τούρκων, μελών εγκληματικής συμμορίας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στη Λούτσα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, η αστυνομία εντόπισε ένα διαμέρισμα νοικιασμένο Airbnb στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Αθανασιάδου με Μουσών. Βρέθηκε από τις αρχές την Τετάρτη (13/09) και οι αστυνομικοί το έκαναν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να εντοπίσουν το οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της έρευνας.

«Κλειδί» ο ρόλος του συλληφθέντα

Η αστυνομίαμ σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιμένει την ανάλυση του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι που είχαν μισθώσει προσωρινά στην Αρτέμιδα. Οι αρχές θέλουν να μάθουν αν - πέρα από τους έξι που δολοφονήθηκαΝ - βρίσκονταν στο χώρο και άλλα άτομα.

Το ενδιαφέρον πέφτει στον 32χρονο συλληφθέντα Τούρκο που επιχειρούσε να διαφύγει λίγες ώρες μετά την εκτέλεση, από το «Ελ.Βενιζέλος» για τη Μυτιλήνη έχοντας στην κατοχή του 4 φυσίγγια των 9 χιλιοστών και πλαστά διαβατήρια. Ίσως είναι το πρόσωπο που παρέσυρε τους έξι Τούρκους στην ενέδρα των εκτελεστών.

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 4 όπλα στο μακελειό, δόθηκαν χαριστικές βολές ενώ οι υπόλοιπες από μέση και κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΡΤ, το σπίτι που εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, είχε νοικιαστεί από τον Τούρκο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Το προφίλ των έξι 

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για το προφίλ των έξι ανδρών, που εκτελέστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στην περιοχή της Λούτσας, στην Αρτέμιδα, προχώρησαν με τα σημερινά τους δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας, όπως το CNN Turk, η Milliyet και Hurriyet, αποκάλυψαν τα ονόματα των ανθρώπων, που έπεσαν νεκροί πριν από δύο ημέρες. Πρόκειται για ανθρώπους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, για καταζητούμενους στη γειτονική χώρα για σειρά ένοπλων επιθέσεων, προερχόμενες από εντολές αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης.

loutsa
Τα θύματα της μαφιόζικης δολοφονίας στη Λούτσα | Glomex / Mega

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν. Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα. Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν ΤεκρούΟζκάν Καάν ΤοζλούΜπαρίς ΤσαγάνΟμέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, μάλιστα, κάνουν λόγο πως σε περσινή επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν 131 μέλη της συμμορίας για παρόμοιες επιθέσεις και περιστατικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.