Μενού
troxaio
  • Α-
  • Α+

Δύο τροχαία σημειώθηκαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταγραφεί ένας τραυματισμός και σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Σύμφωνα με το typosthes.gr, τα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην οδό Μοναστηρίου και μεταξύ άλλων καταγράφηκε καραμπόλα με τη συμμετοχή και ενός βυτιοφόρου.

Ειδικότερα, περίπου στις 05:10 έγινε καραμπόλα στο ύψος των ΕΛΠΕ, στο ρεύμα εξόδου. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 05:20, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στον περιφερειακό στο ρεύμα προς τα ανατολικά, εξετράπη της πορείας του μέσα στο τούνελ της Τούμπας και προσέκρουσε στον τοίχο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται πως η κίνηση στον περιφερειακό είναι αυξημένη λόγω και των έργων που γίνονται για τον αυτοκινητόδρομο Flyover

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.